Vali Çeber'den Kar Tatili Paylasimi Açiklamasi 'Atmacalarimin Oy Birligiyle Dedi Ki; 19 Ocak Çarsamba Tatil'

Rize’de yogun kar yagisi nedeniyle egitim ve ögretime 1 gün ara verildi. Vali Kemal Çeber, yaptigi paylasimda, "Atmacalarimin oy birligiyle, en güzel degerlendirme ve yorumlarla dedi ki; 19 Ocak 2022 Çarsamba tatil. Valileri dedi ki, yeter ki siz isteyin" dedi.

Vali Çeber'den Kar Tatili Paylasimi Açiklamasi 'Atmacalarimin Oy Birligiyle Dedi Ki; 19 Ocak Çarsamba Tatil'
Rize’de yogun kar yagisi nedeniyle egitime 19 Ocak Çarsamba günü ara verildi.

Vali Kemal Çeber’in ise kar tatilini duyurdugu sosyal medya paylasimlari herkesi gülümsetti. Ögrencilere ‘atmacalarim’ diye hitap eden Vali Çeber, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimlarda su ifadelere yer verdi:

"Sevgili atmacalarim, yogunluktan dolayi 2 gündür mesajlara bakamiyorum. Neler olmus neler. Ilçelerimizin farkli hava durumlari nedeniyle verdikleri farkli tatil kararlarina sevinenler, üzülenler, kayanlar, düsenler, donanlar... Bazilarinizin üzüldügünü gördüm simdi ben de çok üzüldüm. Bu müdürler hepsi sizi çok sever buralari emanet ediyorum, üzmeyin atmacalarimi diyorum. Islerini o kadar iyi yapiyorlar ki, biz ne yapar ne eder ögrencileri okulsuz birakmayiz diyorlar. Ben de ‘atmacalarim sartlar elverse siz gitmeyin deseniz bile okullarini ihmal etmez’ diyorum. Ey müdürler kusura bakmayin. Atmacalarimin oy birligiyle, en güzel degerlendirme ve yorumlarla dedi ki; 19 Ocak 2022 Çarsamba tatil. Valileri dedi ki, yeter ki siz isteyin. Karin tadini benim için çikarin lütfen, sagliginiza ve pandemi kurallarina dikkat! Ve sizden son ricam; bu karda, buzda sizler için 24 saat köy yollarinda fedakarca çalisan özel idare ekiplerimize ve kis kosullariyla mücadele eden tüm görevlilerimize dua edin, özellikle gida bulamayan hayvan dostlarimizi unutmayin."
Kaynak: İHA