Sanliurfa'da Kötü Kokular Cinayeti Ortaya Çikardi

Sanliurfa’da iki gündür haber alinamayan adam, mahalleyi saran kötü kokular sonrasi evinde televizyon kablosu ile bogularak öldürülmüs halde bulundu.

Sanliurfa'da Kötü Kokular Cinayeti Ortaya Çikardi
Edinilen bilgiye göre, olay, Haliliye ilçesine bagli Yavuz Selim Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, iki gündür haber alinamayan Mahmut Çetindag’in (56) yakinlari, evin çevresinden gelen kötü kokular nedeniyle sahsin kaldigi evin kapisini kirarak içeri girdi. Çetindag’i odada hareketsiz gören yakinlari, durumu 112 Acil Servis ile polis ekiplerine bildirdi. Ihbarla olay yerine giden saglik ekipleri, yaptigi kontrolde Çetindag’in hayatini kaybettigini belirledi. Ceset, yapilan olay yeri incelemesinin ardindan otopsi islemleri için Sanliurfa Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi. Polis yaptigi ilk incelemede, Çetindag’in televizyon kablosu ile bogularak öldürüldügünü tespit etti. Ekipler, Çetindag’i kablo ile bogan kisi veya kisilerin tespit edilerek yakalanmasi için çalisma baslatti.

“Bizim kimseyle bir sikintimiz yok”

Öldürülen Mahmut Çetindag’in kardesi esnaf Lamih Çetindag, olayin cinayet oldugunu söyledi.

Çetindag, “Olay ögrendigimiz kadariyla cinayetmis. Arkadaslariyla birlikte eve gelmisler. Evde çay içmisler. Daha sonra ne olmussa artik televizyon kablosu ile bogulmus. Abim kendi halinde bir insandi. Herhangi bir süphemiz de yok” ifadelerini kullandi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA