Havza OSB'ye Dogal Gaz Müjdesi

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, dogal gaz arzinin Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne(OSB) olan ilgiyi arttiracagini belirterek, "Yapilan görüsmelerin olumlu olarak sonuçlanmasi ve OSB’ye dogal gaz arzi için baglanti hatti ve yatirimin 2022 yili yatirim programina alinmasinda dolayi çok mutluyuz" dedi.

Havza OSB'ye Dogal Gaz Müjdesi
Bir dizi ziyaret için Istanbul’da bulunan Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Baskani Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne dogal gaz tedarikinin saglanmasi amaciyla dogal firmasini ziyaret ettiler. Sirket merkezinde gerçeklesen toplantida Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne dogal gaz arzi için baglanti hatti ve yatirimin 2022 yili yatirim programina dahil edilmesi konularinda görüs alisverisi konu ile ilgili talepler sirket yetkililerine iletildi.

Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza OSB’ye dogal gaz arzinin önemli bir konu oldugunu vurgulayarak, “Havza Organize Bölgesi’ne dogal gazin verilmesi Havza OSB’ye ayri bir avantaj katacak ve OSB’nin dolayisiyla ilçemizin daha cazip hale gelmesini saglayacak" diye konustu.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza OSB’ye dogal gaz arzinin Havza OSB’ye olan ilgiyi arttiracagini ifade ederek, “Dogal gaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye dogal gaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatirimci gelmesi bu da issizlik ve istihdam sorunun daha hizli çözülmesi demek. Ayrica Havza OSB’ye gaz arzi Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokuluna dogal gaz arzinin saglanmasi demek. Yapilan görüsmelerin olumlu olarak sonuçlanmasi ve Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne dogal gaz arzi için baglanti hatti ve yatirimin 2022 yili yatirim programina alinmasinda dolayi çok mutluyuz. Havza Organize Sanayi Bölgemize ve Havzamiza hayirli ugurlu olsun" seklinde konustu.

Kaynak: İHA