İstanbul Yarın Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Mi?

Ülke genelinde kar yağışının etkili olması sebebiyle birçok kişi konu hakkında detayları merak etti. Özellikle yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında detaylar aratıldı. Peki, 13 Ocak okullar tatil mi edilecek? 13 Ocak okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İşte detaylar...

İstanbul Yarın Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Mi?
Ülke genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok kişi konu hakkındaki detayları merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası birçok kişi olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında İstanbul’da yarın okullar tatil mi ve 13 Ocak okullar tatil mi sorusu sık sık aratılıyor. 12 Ocak itibariyle etkili olan kar yağıışı sebebiyle 5 ilde kar tatili ilan edildiği belirtilmişti. Kar sebebiyle birçok önlem ve tedbirin alınmasının ardından kar yağışına karşı hazırlıklı olunduğu da yetkili kişiler tarafından aktarıldı. İstanbul yarın okullar tatil mi ve 13 Ocak okullar tatil mi sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


İstanbul Yarın Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Mi?

13 Ocak Okullar Tatil Mi?


Etkili olan kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise 13 Ocak okullar tatil mi ve yarın okullar tatil mi sorusu aratıldı. Konuyla ilgili olarak birçok valilikten açıklama beklenmektedir. Bugün sabah saatlerinden itibaren birçok ilde görülen kar yağışı sebebiyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmişti. Konu kapsamında bazı illerde 12 Ocak itibariyle tatil edildi. Kırıkkale kar yağışı sebebiyle okulları tatil ettiğini “İlimiz Merkezinde ve Kofçaz İlçemizde olumsuz hava koşulları sebebiyle; resmî-özel tüm okullar ile bağlı bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 12 Ocak 2022 Çarşamba günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır. İlimizde yaşanan şiddetli fırtına sebebi ile İl Merkezimiz başta olmak üzere bazı ilçelerimizde yaşanan çatı uçması, ağaç devrilmeleri, baca yangınları gibi yaşanan olumsuzluklar karşısında, AFAD ve ilgili tüm ekiplerimiz, Valimiz Osman Bilgin'in talimatlarıyla (Valimizin Ankara'da Bakanlıklara yapmış olduğu ziyaretler nedeniyle saha çalışmaları Vali Yardımcımız koordinesinde yapılmaktadır) ilk andan itibaren saha çalışmaları yapılmakta ve gerekli tüm önlemler almaktadır.” ifadeleriyle açıkladı. Ayrıca Çanakkale, Denizli ve Bingöl’de de okulların bugün tatil edildiği açıklandı. 13 Ocak tarihinde okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


İstanbul Yarın Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Mi?

İstanbul’da Okullar Yarın Tatil Mi?

İstanbul’da kar yağışının beklenmesi sebebiyle öğrenciler ve veliler tarafından birçok detay merak edildi. Bu sebeple sık sık aratılanlar arasında İstanbul’da okullar tatil mi ve İstanbul yarın okullar tatil edilecek mi soruları sık sık aratıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla 12 Ocak ve 13 Ocak tarihlerinde kar yağışının İstanbul’da gerçekleşeceği belirtilmişti. Bu sebeple okulların tatil olup olmayacağı hakkında sorular soruluyor. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği tarafından net bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.