Yeni Yila Görevi Basinda Girdiler

Düzce – Yeni yila görevi basinda giren polis, jandarma, saglik ve itfaiye ekiplerini Düzce Valisi Cevdet Atay, yalniz birakmayarak yeni yila onlarla birlikte girdi.



Yeni yila görevleri basinda giren personel unutulmadi. Düzce Valisi Cevdet Atay, Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Jandarma Komutani Naci Aktas ile birlikte görevi basinda yeni yila giren personeli ziyaret etti, tatli ikram etti. Basin mensuplarinin da yeni yilini kutlayan Vali Cevdet Atay, “Arkadaslarimiz burada görevlerini yerini getiriyor. Bizde onlari ziyaret ettik. Bütün birimlerimiz görevlerinin basinda. Ben buradan onlara tesekkür etmek istiyorum. Allah hepsine güç kuvvet versin. Bütün vatandaslarimiz huzurlu bir sekilde yeni yila girsinler diye 24 saat esasina dayali olarak görevlerinin basindalar. Ben buradan vatandaslarimizin yeni yilini kutluyorum. Yeni yilin bütün vatandaslarimiza, huzur, saglik ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.



Vali Atay konusmasinin ardindan görevi basindaki jandarma ve polis ekiplerine tatli ikraminda bulundu. Vali Cevdet Atay’in hediyesi olan tatli görevi basindaki polis, jandarma ve gazetecilere ikram edildi. Vali Atay, polis, jandarma ve sonrasinda gazetecilerle yilin son fotografini çektirdi.
Kaynak: İHA