Mardin Valisi Demirtas'tan Yeni Yil Ziyaretleri

Mardin Valisi Mahmut Demirtas, yilbasi aksami görev basinda olan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Mardin Valisi Demirtas'tan Yeni Yil Ziyaretleri
Vali Demirtas, beraberindeki Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Il Jandarma Komutan Vekili Albay Servet Yegit ve Artuklu Kaymakami Mesut Tabakcioglu ile kentin çesitli bölgelerindeki görev yapan kurum personeli ziyaret etti ve yeni yillarini kutladi.

Vali Demirtas, Artuklu Polis Merkezi Amirligi ziyaretinde mesai mefhumu gözetmeden çalisan polis memurlar ile hazirlanan yeni yil pastasini keserek yeni yillarini kutladi.

Kabala Mahallesi’nde Jandarma Karakolunu, Ömerli ilçesinde Hop Geçidi mevkisindeki nöbet kulübesinde görevli güvenlik koruculari ve jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrol ve uygulama noktasi ve güvenlik koruculari noktalarini da ziyaret eden Demirtas, güvenlik güçlerinin yeni yilini kutlayarak alinan tedbirleri yerinde denetleyip, görevlerinde kolayliklar diledi.

Huzur içerisinde 1 yilin geçtigini belirten Vali Demirtas, “Bütün, vatandaslarimizin yeni yillarini tebrik ediyorum. Çok sükür 1 yili huzur içerisinde geride biraktik. Dünyanin her tarafinda oldugu gibi ülkemizde de pandemi ile iki yildan beri mücadele ediyoruz. Hakikatten Saglik kuruluslarimiz, emniyetimiz, jandarmamiz büyük bir duyarlilik gösterdiler. Çok sükür burada çok az bir sikintiyi geride biraktik. Burada tabi vatandaslarimizi kaybettik. Hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet diliyorum, Ailelerine bassagligi diliyorum. Rahatsizligi devam edenlere de acil sifalar diliyorum” dedi.

Vatandaslarin huzur içerisinde yeni yila girmesi için bin 400’e yakin polis ve jandarmanin görev basinda oldugunu söyleyen Vali Demirtas, “Bugün, Emniyet ve jandarma olmak üzere itfaiye, 112 saglik teskilati herkes görevinin basinda. Yaklasik bin 400’e yakin polis ve jandarmamiz görev basinda. Huzur içerisinde vatandaslarimizin yeni yila girmesi için büyük bir mücadele veriyorlar. Hem emniyetimizi, jandarmamizi, itfaiyemizi, saglik kuruluslarimizi ve 112’deki çalisanlar personellerimizin yeni yilbaslarini kutluyoruz. Tüm vatandaslarimizin yeni yillarini tebrik ediyorum. Insallah yeni yil bize huzur, saglik ve mutluluk getirmesini diliyorum. Özellikle 2022 yilinda da emniyet ve jandarmamiz basta olmak üzere huzurlu bir kent olmak için elimizden gelen tüm gayretleri gösterecegiz. Operasyonlarimiz, devam edecek. Kesinlikle bir tane terörist dahi ilimizde barindirmak istemiyoruz” diye konustu.

Demirtas, daha sonra Mardin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanliginda itfaiye erleri ile 112 Acil Çagri Merkezi çalisanlarinin yeni yilini kutladiktan sonra ziyaretlerini tamamladi.
Kaynak: İHA