Antalya Büyüksehir Belediyesinden, Orman Yanginlarindan Zarar Görenlere Destek

Antalya Büyüksehir Belediyesi, orman yanginlarindan zarar görenlere esya yardiminda bulundu.

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, yaptigi açiklamada, Manavgat, Gündogmus ve Akseki'de çikan orman yangini sonrasinda hizli bir sekilde hasar tespit çalismasi gerçeklestirdiklerini belirtti.

Evleri, esyalari yanan, hayvanlari telef olan vatandaslarin, Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekiplerince tespit edildigini aktaran Böcek, ihtiyaç sahiplerine, ev ve mutfak esyasi dagitimi gerçeklestirdiklerini vurguladi.

Ekiplerin, geçici baska evlere tasinan ailelerin acil kullanabilecegi malzemeleri teslim ettigini bildiren Böcek, beyaz esya, kanepe, kiyafet ve mutfak esyasi gibi birçok ürün ihtiyaç sahiplerine ulastirildigini kaydetti.

???????Baskan Böcek, "Kisa zamanda yaralari sarmak istiyoruz. Ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, esya yardimi yapiyoruz." ifadesini kullandi.

Manavgat Ulukapi'da evi tamamen yanan Ayse Ünal da geçici olarak bir eve tasindigini, Büyüksehir ekiplerine ihtiyaçlarini bildirdigini ve kisa zamanda temin edildigini kaydetti.

Yanginda evleri yanan Azime Ünal ise kirada oturduklarini belirterek, esya yardimi yapan Büyüksehir Belediyesi'ne tesekkür etti.

Kaynak: AA