Dogalgaz Patlamasinda Hayatini Kaybeden 2 Yasindaki Faruk Furkan Topraga Verildi

Kayseri’nin Talas ilçesinde 5 gün önce 2 katli bir müstakil bir evde dogalgaz sizintisindan dolayi meydana geldigi düsünülen patlamada agir yaralanan 2 yasindaki Faruk Furkan Ö., kaldirildigi hastanede yasam savasini kaybetti.

Dogalgaz Patlamasinda Hayatini Kaybeden 2 Yasindaki Faruk Furkan Topraga Verildi
Ilçeye bagli Basakpinar Mahallesi Fatih 10. Cadde üzerinde bulunan 2 katli müstakil bir evde gece saatlerinde dogalgaz sizintisindan dolayi patlama meydana geldi. Patlamanin ardindan yanan ev harabeye dönerken, ihbar üzerine bölgeye çok sayida ambulans, jandarma ve itfaiye araci sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi aldi. Patlamada vücudunun çesitli yerlerinde 1. ve 2. derecede yaniklar olusan Ismail Ö. ve Faruk Furkan Ö. agir yaralanirken, Sümeyye Ö. (7), anne Zeynep Ö., babaanne Türkan Ö. ve dede Ismail Ö. yaralandi. Yaralilar ambulanslar ile çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi. Jandarma ekipleri de olayin meydana geldigi evde inceleme yapti. Yanginda agir yaralanan ve Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi’nde yaklasik 5 gündür tedavisi devam eden 2 yasindaki Faruk Furkan Ö., yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Küçük çocugun cenazesi memleketi Basakpinar’da öglen namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Cenaze namazina Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA