Izmir'de Silahli Saldiriya Ugrayan Kisi Hayatini Kaybetti

Izmir'in Karabaglar ilçesinde misafirlige gittigi arkadaslarindan evine dönerken silahli saldiriya ugrayan 29 yasindaki Serdar Maya, hayatini kaybetti.

Bahçelievler Mahallesi 370 Sokak'ta saat 03.00 siralarinda misafirlige gittigi arkadaslarindan köpegiyle evine dönen Maya'nin yaninda duran hafif ticari araçtan ates açildi.

Maya, ugradigi silahli saldirida agir yaralanirken süpheliler olay yerinden kaçti.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Maya'nin yaninda bulunan pitbull cinsi köpek, bir süre sahibinin yanina kimseyi yaklastirmadi.

Saglik ekiplerince Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan Maya, yapilan müdahaleye ragmen hayatini kaybetti.

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ve Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Görgü taniklarinin ifadesine basvuran polis, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Ekipler, süphelilerin beyaz renkli hafif ticari araçla kaçtigini tespit etti.

Bir restoranda kurye olarak çalisan görgü taniklarindan Cemal Keskin, "Paket teslim etmeye gidiyordum, silah sesleri duydum. Bir kaç el ates sesinden sonra süpheliler beyaz renkli bir araçla kaçti. Vatandaslar, yerde yarali yatan kisiye yardim etmeye çalisiyordu ben de polisi aradim. Yarali kisinin yaninda köpek vardi, yanina kimseyi yaklastirmiyordu" diye konustu.

Kaynak: AA