Özel Hastaneden Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi'nda Engellilere Ücretsiz Muayene

Medical Park Elazig Hastanesinde 23-29 Eylül Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi kapsaminda engelli vatandaslara ücretsiz göz muayenesi yapildi.

Özel Hastaneden Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi'nda Engellilere Ücretsiz Muayene
Medical Park Elazig Hastanesinde Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi kapsaminda Elazig Özel Egitim Meslek Lisesi ve Genç Osman Isitme Engelliler Ilk ve Ortaokul ögrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsaminda göz polikliniklerinde tedavi oldu. Özel egitim gerektiren bireylerin tanimlanmasini yaptiklarini ve isitme grubu engellilerinin de bu gruplardan bir tanesi oldugunu dile getiren Elazig Rehberlik ve Arastirma Merkezi Müdürü Bekir Erol, "Bu çocuklarimizin egitimi, yerlestirilmesi ve yönlendirilmesi önemli bir durumdur. Biz egitim durumu ile ilgileniyoruz ama ilimizde de bu çocuklarimiza destek veren resmi ve özel kurumlarin olmasi bizleri sevindiriyor. Bu kapsamda Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi’nda çocuklarimiza sosyal sorumluluk projesi ile destek ve hizmet verilmesi bizim için sevindirici bir durum" dedi.

Elazig Özel Egitim Meslek Lisesi ve Genç Osman Isitme Engelliler Ilk ve Ortaokul Müdürü Hikmet Usal ise, "Bu hafta bizleri ve ögrencilerimizi burada misafir edip, ögrencilerimizin saglik ihtiyaçlarini karsiladilar. Simdiye kadar oldugu gibi sonraki süreçte de ögrencilerimizle ilgili saglik ihtiyaçlarinda destek olduklari için ve hastane yönetiminin bize gösterdigi ilgi ve alakadan dolayi kendilerine tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Hastane Müdür Yardimcisi Ferhat Talay, "Uluslararasi Isitme Engelliler Haftasi kapsaminda sosyal sorumluluk projesi ile isitme engelli arkadaslarimizin saglik kontrollerini gerçeklestirdik. Daima onlarin yaninda olacagimizi bilmenizi isteriz. Herkesin de bir engelli adayi oldugunu unutmadan daha duyarli davranmalarini rica ediyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA