Baskan Asgin'dan Saglik Çalisanlarina Tesekkür

Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, geleneksel olarak düzenlenen sünnet sölenine destek veren doktor ve saglik çalisanlarina tesekkür ziyaretinde bulundu.

Baskan Asgin'dan Saglik Çalisanlarina Tesekkür
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi toplanti salonunda Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobaci, Bashekim Prof. Dr. Mesut Sezikli, sünnet sölenine katilarak çocuklarin sünnetini gerçeklestiren doktorlar ve hastane yöneticileriyle bir araya gelen Baskan Asgin’a Belediye Baskan Yardimcisi Zübeyir Tuncel ve Sosyal Isler Müdürü Fatih Sak eslik etti.

Saglik çalisanlarina korona virüs sürecinde gösterdikleri özveriden dolayi tesekkür eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Sünnet sölenimiz kapsaminda gelen çocuklarimizin sünnetlerini yaptiklari için de ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Asgin, “Il Saglik Müdürlügümüz ve hastane Bashekimligimiz büyük bir özveriyle çalisiyor ve sehrimize çok güzel hizmetler veriyor. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da güçlü bir sekilde saglik çalisanlarimizin arkasinda durmaya onlari her sartta desteklemeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Il Saglik Müdürü Uzm Dr. Ömer Sobaci, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, hastane doktorlarina ve saglik çalisanlarina basari belgesi, çiçek ve hediye takdim etti.

’Belediyemiz her zaman destekçimiz oldu’

Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobaci ise ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Belediyemiz her zaman bizim destekçimiz oldu. Pandemi ile mücadelede sehrimizin basarili iller arasinda olmasinda belediyemizin tahsis ettigi araçlarin çok büyük faydasi oldu. Belediyemizi arayip bir sey istedigimizde bize hiç bir zaman olmaz denmedi. Ayrica sehrimize kazandirilacak olan onkoloji hastanemizin yapimina verdikleri katkilar ve tüm destekleri için basta Belediye Baskanimiz Dr. Halil Ibrahim Asgin olmak üzere tüm belediye çalisanlarina sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA