'Babam Sizin Yüzünüzden Öldü' Dedi, Firin Sahibine Kursun Yagdirdi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde ‘Babam sizin yüzünüzden’ öldü diyerek silahini çikartan sahis, firin sahibine kursun yagdirdi. Yarali sahis hastaneye kaldirilirken, süpheli ise olay yerinden kaçti.

Olay, Adapazari ilçesi Kurtulus Mahallesi Günesli Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.P. isimli sahsin babasi, bir süre önce ekmek almak için gittigi firinda çalisan 17 yaslarinda bir çalisanla tartisma yasadi. Tartisma esnasinda yere düsen baba yaralanarak kaldirildigi hastanede 10 gün sonra hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden kisinin oglu ise, tartismanin yasandigi firin sahibi Y.D. ile bir araya gelerek konusmak istedigi esnada Günesli Sokak üzerinde firin sahibinin aracinin içerisinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tekrardan tartisma yasandi. Süpheli B.P. yaninda bulundurdugu silah ile ‘Babam sizin yüzünüzden öldü’ diyerek firin sahibi Y.D.’ye kursun yagdirdi.

Olayin haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali Y.D., Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayin ardindan kaçan süpheli B.P.’yi arama çalismalari devam ederken, konu ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA