Tokat'ta Asfaltlama Çalismalari Sürüyor

Tokat Belediyesi tarafindan bir süre önce baslatilan asfaltlama çalismalari devam ediyor.

Belediye tarafindan altyapisi yenilenen ve mevcut durumda deforme olmus yollarda asfalt çalismalari sürüyor.

Yesilirmak Mahallesi Sitki Ulasoglu Caddesi 4024. Sokak'ta içme suyu, kanalizasyon ve yagmur suyu hatlari bastan sona yenilendi. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasiyla ekipler, asfalt çalismalarini tamamlayarak yolu trafige açti.

Belediye Baskani Eyüp Eroglu, mevsim sartlarinin el verdigi sürece asfalt ve altyapi çalismalarina devam edeceklerini belirtti.

Belediye olarak yeni yol, altyapi ve asfalt konusunda ciddi çalismalari bu yil da gerçeklestirdiklerini anlatan Eroglu, sunlari kaydetti:

"Insanlarimizin ulasimini kolaylastirmak, trafigi rahatlatmak amaciyla Tokat'imizin birçok bölgesinde asfalt, kaldirim ve parke yol çalismalarimizi tamamladik. Içme suyu basta olmak üzere yagmur suyu ve kanalizasyon hatlarimizi yeniledik. Daha sonra zemin dolgu malzemesi ile zeminde olusabilecek tüm olumsuzluklari gidererek asfaltini yaptik. Dün aksam itibariyla asfalt serimi tamamlandi. Bu sabah yolumuzu trafige açtik. Ekiplerimize tesekkür ediyor, sehrimize, bölge sakinlerimize hayirli olmasini diliyorum."

Kaynak: AA