PTT'nin Yeni Konseptli Eregli Müdürlügü Hizmet Binasi Açildi

PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten: 'Sundugumuz her hizmet, üstlendigimiz her görev, imza attigimiz her projede vatandaslarimizin hayatlarina dokunuyor, yasami onlar için kolaylastiriyoruz'.

Zonguldak'in Eregli ilçesinde PTT AS tarafindan yeni konseptle olusturulan Eregli Müdürlügü hizmet binasi törenle açildi.

Yeni hizmet binasindaki törende konusan PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten, posta, kargo, lojistik, e-ticaret ve bankacilik alanlarinda ülkenin her noktasina hizmet götüren PTT'nin mevcut is yerlerini yenilemenin ve yaygin is yeri agini genisletmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Ulastirma ve Altyapi Bakanligi çatisi altinda yürüttükleri faaliyet ve hizmetlerin sadece haberlesme sektörüyle sinirli kalmadigini anlatan Gülten, "Sundugumuz her hizmet, üstlendigimiz her görev, imza attigimiz her projede vatandaslarimizin hayatlarina dokunuyor, yasami onlar için kolaylastiriyoruz." dedi.

PTT'nin 42 bin çalisani, 4 bin 500 is yeri, 11 bin araciyla hizmet sundugunu aktaran Gülten, sunlari söyledi:

"Belirledigimiz vizyon çerçevesinde sadece yurdumuzun sinirlari içerisinde kalmiyor, etkinlik sahamizi genisletecek uluslararasi girisimlerde bulunuyoruz. Ülkemizin ihracat hedeflerine destek olacak uluslararasi anlasmalar yapiyor, yerli üreticilerimizi yabanci pazarlardaki müsterilerle bir araya getiriyor, e-ticaret alaninda bölgemizin liderlerinden biri olma hedefiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz."

- "Dünya çapinda posta politikalarina ve stratejilerine katki sunduk"

Yurt disinda ticari ve hizmet odakli girisimlerin yani sira idari faaliyetler içerisine girdiklerini, bu kapsamda küresel ölçekte posta sektörüne yön veren Dünya Posta Birligi'nde aktif görevler aldiklarina isaret eden Gülten, söyle devam etti:

"Birlik bünyesinde 2016-2021 yillarinda ülkemiz adina üstlendigimiz Idari Konsey Baskanligi döneminde, dünya çapinda yürütülen posta politikalarina ve stratejilerine katki sunduk. Olumlu, seffaf, adil is birligini ön plana alan ve diplomasi temelli yönetim anlayisimiz, tüm üye ülkeler tarafindan takdirle karsilandi. Ülkemizin adini bu güçlü yapi içerisinde basariyla temsil etmenin gururuyla Idari Konsey Baskanligi sürecimizi tamamlarken, aldigimiz yeni görevlerle Dünya Posta Birligi içerisindeki etkinligimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bütün bu faaliyetlerimizde elde ettigimiz basarilarin ardinda devasa güç yatiyor."

Gülten, 4 milyon liranin üzerinde yatirimin eseri olan PTT Eregli Müdürlügü'nün modern mimarisi, ferah ve kullanisli iç alanlariyla ilçeye deger kattigini vurgulayarak, ilçede 6 is yerinde 51 çalisan ve 12 araçla kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da kamunun kendisini her geçen gün yeniledigini, vatandaslarin memnuniyetini ön planda tutacak yeniligi yapmaya devam ettigini söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yeni hizmet binasinin hayirli olmasini diledi.

Kurdele kesiminin ardindan hizmet binasi açildi.

Programa, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoglu, Eregli Kaymakami Mehmet Yapici, Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik ve davetliler katildi.
Kaynak: AA