DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Zonguldak'ta Ziyaretlerde Bulundu

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, "Simdiye kadar yapilmayan detayla seçimlerden sonra kurulacak hükümetin yol haritasini hazirliyoruz." dedi.

Temaslari kapsaminda Zonguldak'a gelen Babacan, Alapli ilçesinde esnafi ziyaret etti, vatandaslarla sohbet etti. Babacan, daha sonra Eregli ilçesindeki bir otelde sivil toplum kuruluslari temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada konusan Babacan, ilk olarak tarim alaninda 56 maddelik eylem planini, 17 Agustos Marmara Depremi'nin yil dönümünde afet yönetimiyle ilgili eylem planini ve son olarak da sosyal politikalarla ilgili planlarini açikladiklarini belirterek, "Yaptigimiz çalisma, herhangi bir hükümet programinin çok ötesinde. Hükümet programlari dahi bizim çalismamiz yaninda kisa özet çalismalardir. Dolayisiyla simdiye kadar yapilmayan detayla seçimlerden sonra kurulacak hükümetin yol haritasini hazirliyoruz." diye konustu.

Ekonomiye yönelik elestirilerde bulunan Babacan, maliyetlerin artmasi nedeniyle fiyat artislarinin yasandigini ancak sabit gelirli emekliler, isçiler, memur vatandaslarin satin alma gücünün düstügünü söyledi.

Toplantinin ardindan gittigi Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocaginda isçilerle sohbet eden Babacan'a, madencilerin kullandigi eski usul gaz lambasi hediye edildi.

Babacan, daha sonra üretimin yapildigi maden ocagina indi.

Kaynak: AA