Amasyali Damadin Basina Gelmeyen Kalmadi, Önce Yumurta Saldirisi Sonra Un, Yag Ve Sirkeli Su

Amasya’da dünyaevine giren damadin basina gelmeyen kalmadi. Kina gecesi eglencesinde önce arkadaslarinin yumurtali saldirisina ugradi. Sonrasinda da un dökülen basindan asagi sirke, su, zeytinyagi ve ayçiçegi yagi aktarildi.

Amasyali Damadin Basina Gelmeyen Kalmadi, Önce Yumurta Saldirisi Sonra Un, Yag Ve Sirkeli Su


“Arkadaslarimin arasindaki son bekar bendim”

Arkadas grubunda bulunanlarin hepsinin dügünlerinde kameralara yansiyan benzer durumlarin yasandigini anlatan damat Yasin Kermen, “Biz 15-20 kisilik bir arkadas grubuyuz. Içlerinde son kalan bekar bendim. Hepsinin birikimi bana patlamis oldu. Yumurta saganagiyla baslayan saldiri daha sonra un ve sirkeyle devam etti” dedi.



“Bulasik deterjaniyla 3 kere yikanmak zorunda kaldim”

Sirilsiklam olmasina ragmen sabirla arkadaslarinin saldirisinin sonlanmasini bekleyen 33 yasindaki Kermen, “Bulasik deterjaniyla 3 kere yikanmak zorunda kaldim. Sirke, zeytinyagi ve ayçiçegi yaginin kokusu zor çikiyor” diye konustu.

Inci Dag ile hayatini birlestiren Kermen, dügüne katilan arkadaslari ve misafirlerinden yanan ormanlarin yeniden yesertilmesine dikkat çekmek amaciyla davetiyeyle birlikte dagitilan agaç tohumlarini toprakla bulusturmalarini istedi.
Kaynak: İHA