Ayni Aileden 4 Kisinin Hayatini Kaybettigi Yanginin Görüntüleri Ortaya Çikti

Sakarya’nin Geyve ilçesinde bir evde çikan yanginda, baba ile 3 çocugu hayatini kaybetti. Olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan ölen baba ve çocuklarinin cenazeleri çikartilarak morga kaldirilirken evin alev topuna döndügü anlar cep telefonu kamerasina yansidi. Alevlere teslim olan araç ve evden ise geriye kalan görüntüler yürekleri sizlatti.

Ayni Aileden 4 Kisinin Hayatini Kaybettigi Yanginin Görüntüleri Ortaya Çikti
Olay, Sakarya’nin Bagcaz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram Bekçi (37) ve ailesinin misafirlige gittigi arkadaslarinin evinde sobanin parlamasi neticesinde yangin çikti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Ekipler tarafindan yapilan müdahale ile yangin, güçlükle kontrol altina alinarak söndürüldü. Çikan yangin sirasinda evin bahçesinde bulunan 41 EE 032 plakali Fiat marka hafif ticari araçta alevlere teslim oldu. Baba Bayram Bekçi (37) ile çocuklari Eslem Asaf (1), Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) alev topuna dönen evin içerisinde yanarak hayatini kaybetti. Yangindan yarali olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin esi Pinar Bekçi (36) ve 4 yasindaki çocuklari Eymen Bekçi saglik ekiplerince yapilan ilk müdahale sonrasinda hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Evin alev topuna döndügü anlar kamerada

Olay yerine gelen jandarma ve Cumhuriyet savcisi evde incelemelerde bulunmasinin ardindan hayatini kaybeden baba ve 3 çocugunun cansiz bedenleri otopsi incelemeleri için morga kaldirildi. 4 kisinin hayatini kaybettigi yanginda evin ve arabanin alev topuna döndügü korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde, evin ve arabanin alevler arasinda kalmasi yer aliyor.

Evde toplam 6 kisi varmis

Yangin anini anlatan Musa Yildirim isimli vatandas, evde hayatini kaybeden 4 kisiyi kurtaramadiklarini söyleyerek, “Biz de buradaki enkazi kaldirmak için geldik. Bir tane kadin disari çikti. O arada burasi tamamen yaniyor. Kadin disari çikti, ‘Evde 4 kisi var’ diye bagiriyordu. Camlardan da çikartamadik. Evin önünde yarim otobüs vardi. O yaniyordu. Patlar diye kimse yanasamadi. Evde toplam 6 kisi varmis. 4 kisi ölmüs diyorlar” dedi.

Kaynak: İHA