Radyo Akademi Ve Yeni Medya Akademi'de Yeni Dönem Basladi
Türkiye’de ilk YouTube merkezi olan Basaksehir Yeni Medya Akademi’de 4’üncü dönem, mutlulugun sesine yeni sesler katan Radyo Akademi’de ise 5’inci dönem egitimleri basladi. Genç kursiyerler, ilk ders gününde usta radyocularla ve medyanin önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Bilgi birikimi paylasildi
Basaksehir Belediyesi, Radyo Akademi’deki dersler için Türkiye’nin önemli radyoculari ayni çati altinda bir araya getirdi. 6 hafta sürecek olan besinci dönemin ilk gününde; Tamer Gül radyo programi yapimciligi, Mehmet Aydin diksiyon, Ibrahim Elden prodüksiyon teknikleri, Arif Antli kurumsal iletisim ve reklam, Ali Biricik radyoda haber teknikleri, Enes Özdemir radyo tarihi ve Podcast alanindaki tecrübelerini gençlere aktardi.
Ustalar genç yeteneklerle bulustu
Yeni Medya Akademi’de ise gençlere içerik olusturma, çekim ve kurgu gibi birçok alanda 8 hafta boyunca egitim verilecek. Egitimlerin ilk gününde; Ersin Çelik YouTube politikalari ve kurallari, Kaan Atilla Taskin kamera ve çekim teknikleri, Erem Sentürk YouTube kanal açma ve kanal yönetimi, Kadir Çetin diksiyon, Niyazi Dölek yeni medya, Onur Baris kurgu alanindaki tecrübelerini yeni kursiyerlerle paylasti.
Maskeli ve mesafeli egitim
Yeni Medya Akademi ve Radyo Akademi egitimleri, önceki dönemlerde oldugu gibi, koronavirüse karsi yogun önlemlerle basladi.
Basaksehir Living Lab’e atesleri ölçüldükten sonra maskeyle giris yapan kursiyerlerin, hijyen kurallarina ve siniflarda da sosyal mesafe kuralina uymasina büyük önem gösterildi.
