Riskli Gruptaki Gencin Polislerden Sikayetçi Olma Nedeni 'Pes' Dedirtti Açiklamasi 'Beni Çok Beklettiniz'

Mugla’dan otomobiliyle kilometrelerce yol alarak Kirikkale’ye kadar gelen riskli gruptaki bir genç, "beni çok beklettiniz" diyerek polislerden sikayetçi olmak istedi. Karantina kurallarini ihlal eden 21 yasindaki sürücüye ve apart evde eglenceye katilan temasli durumdaki bir kadina 4 bin 50’ser lira idari para cezasi yazildi.

Riskli Gruptaki Gencin Polislerden Sikayetçi Olma Nedeni 'Pes' Dedirtti Açiklamasi 'Beni Çok Beklettiniz'
Kirikkale Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Subesi’ndeki kontrol noktasinda sürücü ve yolcularin GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulamasini yapti. Mugla’dan otomobiliyle kilometrelerce yola alarak Kirikkale’ye kadar gelen Kenan T., trafik kontrol noktasinda durduruldu. GBT sorgusunda riskli grupta yer aldigi belirlenen 21 yasindaki sürücü Kenan T., karantinasinin tamamlanmasina 1 saat kaldigi tespit edildi.

"Beni çok beklettiniz" dedi, polislerden sikayetçi olmak istedi

Polis, Il Salgin Denetim Merkezi ekiplerini çagirdi. O sirada farkli bir ihbari degerlendiren filyasyon ekiplerinin olay yerine geç gelmesi nedeniyle temasli durumdaki Kenan T, "beni çok beklettiniz" diyerek, trafik polislerinden sikayetçi olmak istedi. Olay yerine asayis ekibi sevk edildi. Kenan T’ye karantina süresinin tamamlanmasinin ardindan emniyet müdürlügüne gidip sikayetçi olabilecegi belirtildi. Insan sagligini tehlikeye atan 21 yasindaki sürücüye 4 bin 50 lira idari para cezasi yazildi.

Temasli kadin eglence merkezinde yakalandi

Öte yandan, Il Salgin Denetim Merkezi ekipleri, Yahsihan ilçesi Yenisehir Mahallesi’nde eglence düzenlenen bir apart eve gitti. Temasli oldugu tespit edilen 21 yasindaki B.T, karantina kurallarini ihlalden 4 bin 50 lira ceza kesilmesinin ardindan yurda alindi.
Kaynak: İHA