Sakarya Büyüksehir Belediyesinden Kisa Kisa

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), muhtemel su kesintilerine karsi sehrin birçok bölgesinde içme suyu deposu insa çalismalarina devam ediyor.

SASKI'den yapilan açiklamada, ekiplerin, ihtiyaç duyulan bölgelerde 25-50 metreküp içme suyu prekast depolarinin montaj çalismalarini tamamlayarak sebeke sistemine dahil ettigi belirtildi.

Akyazi ilçesinin Madenler, Haydarlar, Beldibi, Boztepe, Ballikaya ve Karapürçek ilçesinin Ahmediye mahallelerinde yalitim izolasyonlari tamamlanmis depolarin montaj çalismalarinin bitirildigi aktarilan açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Küresel isinma ve yasanan iklim degisiklikleriyle dünyada suyun önemi gün gün artarken, suyun korunmasi ve depolanmasi hususu da büyük önem arz etmeye baslamistir. Bu kapsamda Sakarya Büyüksehir Belediyesi SASKI olarak sehir genelinde 25-50 metreküp arasinda çesitli kapasitelerde yeni içme suyu depolari insa ediyor ve ihtiyaç duyulan bölgelere yerlestiriyoruz. Vatandaslarimizin kesintisiz içme suyu ihtiyacinin depolanmasi için yatirim programimiz kapsaminda sehir genelinde içme suyu deposu insasi ve montajina devam edecegiz."

- "Engelsiz Aile Bulasmalari" devam ediyor

Büyüksehir Belediyesince salgin döneminde ara verilen "Engelsiz Aile Bulusmalari" devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen etkinlikler yeniden basladi.

Sapanca Gölü kenarinda düzenlenen bulusmada, engelli bireyler ve aileleri tekrar bir araya gelerek hasret giderdi.

Vatandaslar, çesitli etkinlikler ve spor aktiviteleriyle keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: AA