Atama Kararlari Resmi Gazete'de

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimciliklarina Faruk Özçelik ve Ertugrul Soysal atandi AFAD Baskanligina, Kirikkale Valisi Yunus Sezer getirildi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi ve Ticaret Bakanligi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Baskanligina iliskin atama kararlari Resmi Gazete'de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimciliklarina Faruk Özçelik ve Ertugrul Soysal atandi.

AFAD Baskanligina, Kirikkale Valisi Yunus Sezer getirildi.

Ilk, orta ve lise ögrenimini Erzurum Atatürk Ilkögretim ve Atatürk Lisesinde tamamlayan Sezer, 2000 yilinda Uludag Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Evli ve 3 çocuk babasi olup iyi derecede Ingilizce bilen Sezer, 2001'de kaymakam adayi olarak meslege basladi ve sirasiyla Edirne Lalapasa Kaymakam Vekilligi, Izmir Beydag Kaymakam Vekilligi, Ingiltere’de yurt disi staji, Giresun Alucra Kaymakamligi, Sivas Altinyayla Kaymakamligi, Siirt Vali Yardimciligi, Diyarbakir Silvan Kaymakamligi, Mahalli Idareler Genel Müdürlügünde Daire Baskanligi, bakan danismanligi, Içisleri Bakanligi Strateji Gelistirme Baskanligi yapti. Sezer, 26 Ekim 2018’de Kirikkale Valiligine atanmisti.

- Ticaret Bakanligina yapilan atamalar

Ticaret Bakanliginda açik bulunan Uluslararasi Anlasmalar ve Avrupa Birligi Genel Müdürlügüne Hüsnü Dilemre, Serbest Bölgeler Genel Müdürlügüne Emel Emirlioglu, Ticaret Arastirmalari ve Risk Degerlendirme Genel Müdürlügüne Mehmet Tan atandi.
Kaynak: AA