Sakarya'da Magazadan Hirsizlik Ani Güvenlik Kamerasinda

Sakarya'nin Karasu ilçesinde magazadan hirsizlik ani güvenlik kameralarina yansidi.

Incilli Mahallesi Hürriyet Caddesindeki ayakkabi magazasina gelen 3 kisi, dükkan sahibi Serap Izmire Borozan'a bazi ürünlerin fiyatini sordu.

Alis veris yapmadan buradan ayrilan bu 3 kisiden biri, kisa süre sonra gelerek magazanin önünde duran terliklerden 3 çifti alarak uzaklasti.

O sirada is yerinde bulunmayan isletme sahibi Borozan, hirsizligi fark edince polise sikayette bulundu.

Yandaki is yerinin güvenlik kamerasi kayitlarinda, 3 kisinin magazaya gelip bazi ürünlerin fiyatini sormalarinin ardindan buradan ayrildiklari görülüyor.

Kayitlarda, süphelilerden birinin daha sonra dükkanin önünden geçmesi ve dönüs yolunda da stant üzerindeki terlikleri çaldigi anlar da yer aldi.

- "Ihtiyacim var dese zaten verirdik"

Magaza sahibi Borozan, gazetecilere, dükkanindan iki dakikaligina ayrildigini belirterek, "Döndügümde disarida bulunan stanttaki terliklerden üç çiftinin çalindigini fark ettim. Yan isyerinin güvenlik kamerasina baktim. Bir kisinin geldigini, yan dükkana magazanin sahibi yok mu diye sordugunu ve birkaç metre sonra yürüyüp dönerek terlikleri alip gittigini gördük." dedi.

Görüntüleri izleyince terlikleri alan sahsin rahatligina sasirdigini dile getiren Borozan, "Karakola giderek sikayette bulunduk. Terligin derdinde degilim. Yeter ki, o kisiyi taniyan biri görsün, rezil olsun istiyorum. Gelse istese, 'ihtiyacim var' dese zaten verirdik." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA