Vali Sildak Kazazedelere Geçmis Olsun Ziyaretinde Bulundu

Balikesir Valisi Hasan Sildak, OSB Çevre Yolu Edremit istikametinde seyreden bir yolcu otobüsünün sabah 04.40 sularinda yoldan çikmasiyla meydana gelen ve 14 kisinin vefat ettigi trafik kazasinin yasandigi olay yerinde incelemede bulunduktan sonra, yaralanan vatandaslari tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Vali Sildak Kazazedelere Geçmis Olsun Ziyaretinde Bulundu
Kazanin ardindan olay yerine giden Vali Sildak kazayla ilgili Karesi Kaymakami Abdulkadir Demir, Il Emniyet Müdürü Hasan Onar, Il Jandarma Komutani J Kd. Alb. Tarik Hekimoglu ve Il Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Sahin’den bilgi aldi.

Ekiplerin olay yerine hizli bir sekilde intikal etmesiyle yarali olan vatandaslarin Balikesir’de bulunan 5 farkli hastaneye sevk edilerek tedavilerine baslandi. Vali Sildak hastanelerde bulunan vatandaslari ziyaret ederek, Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’den durumlari hakkinda bilgi aldi ve hasta yakinlariyla ilgilendi.

Vali Sildak, yaralilarin tedavisi, aileleriyle birlikte bütün ihtiyaçlarinin karsilanmasi ve hayatini kaybeden vatandaslarin islemleri için bütün tedbirlerin alindigini ifade etti.

Vali Hasan Sildak “Bu son derece elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilarimiza da acil sifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA