Izmir'deki Feci Kazada Hayatini Kaybeden Baba Ve Kizi Defnedildi

Izmir’in Kiraz ilçesinde, motosiklet ile kamyonun karistigi kazada yasamini yitiren baba ve küçük kizi gözyaslari içerisinde defnedildi.

Izmir'deki Feci Kazada Hayatini Kaybeden Baba Ve Kizi Defnedildi
Kaza, geçtigimiz cuma aksami saat 23.30 siralarinda Semsiler Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Bekir Özkan (36) idaresindeki 35 Z 2317 plakali motosiklet ile Alasehir istikametinden Kiraz yönüne gitmekte olan H.L., yönetimindeki 16 AFT 394 plakali silaj yüklü kamyon henüz belirlenemeyen sebepten dolayi çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosiklet sürücüsü baba Bekir Özkan ve yolcu konumunda bulunan kizi Neriman Özkan (5) yola savruldu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan kontrollerde baba Özkan’in olay yerinde yasamini yitirdigi tespit edilirken, agir yarali durumdaki küçük kiz ise ambulansa alinarak Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen küçük kiz kurtarilamayarak yasamini yitirdi. Savcinin incelemesinin ardindan baba ve kizinin cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Baba ve kizi gözyaslari içerisinde defnedildi

Baba ve küçük kizinin cenazeleri Izmir Adli Tip Kurumundaki islemlerin ardindan yakinlari tarafindan teslim alindi. Özkan ve kizinin cenazeleri, Kiraz ilçesindeki Hacilar Mezarligi’nda yakinlari tarafindan kilinan cenaze namazinin ardindan gözyaslari içerisinde topraga verildi.

Öte yandan, kamyon sürücüsü H.L., islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA