(ÖZEL) Ters Yönden Caddeye Giren Sürücü Park Halindeki Otomobillere Zarar Verdi

Küçükçekmece Sefaköy’de caddeye ters yönden giren otomobil sürücüsü park halindeki 5 otomobile zarar verdi. Otomobil sürücüsü araç sahipleri tarafindan darp edildi. O anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Ters Yönden Caddeye Giren Sürücü Park Halindeki Otomobillere Zarar Verdi
Olay, saat 00.00 siralarinda Küçükçekmece Gültepe Mahallesi - Sefaköy - Halkali Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 DHN 352 plakali otomobil kimligi belli olmayan sürücüsü tarafindan ters yöne girdi.

Arel Üniversitesi’nden dönüs alip Halkali Caddesine dogru seyir halinde olan otomobil cadde üzerinde park halinde bulunan 5 otomobile zarar verdi. Sahsin ters yöne girip otomobillere zarar verdigini gören vatandaslar ve araç sahipleri, sahsi durdurmaya çalisti. Sürücü, araç sahipleri tarafindan darp edildi. O anlar ise vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Ihbar üzerine olay yerine gelen trafik ve asayis polisi ekipleri sahsi gözaltina aldi. Sahis, polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere Sefaköy Polis Merkezi Amirligine götürüldü. Otomobilleri zarar gören vatandaslar ise sürücüden sikayetçi oldu. Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA