Izmir'de Polis Araci Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Sehit, 1'I Polis 4 Yarali

Izmir’in Karabaglar ilçesinde ihbara giden polis ekiplerinin kullandigi araç ile bir otomobilin çarpistigi kazada 1 polis sehit oldu, 1’i polis 4 kisi ise yaralandi. Feci kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Izmir'de Polis Araci Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Sehit, 1'I Polis 4 Yarali
Kaza, dün aksam saat 22.55 siralarinda Yesillik Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Gaziemir istikametine dogru evden hirsizlik ihbarina gitmekte olan ve polis memuru Ibrahim Okçu’nun kullandigi 35 A 79330 plakali Fiat marka hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü asarak karsi seride geçti ve Konak yönüne gitmekte olan 34 CGR 231 plakali Mercedes marka otomobil ile çarpisarak takla atti.

Hastanede sehit oldu

Kazayi gören çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis, itfaiye ve 112 Acil Saglik ekibi sevk edildi. Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince polis araci içerisinde bulunan yaralilardan Komiser Yardimcisi Ahmet S., zaman kaybetmeden ambulansa alinirken, araçta sikisan polis memuru Ibrahim Okçu, saglik ekiplerince araç içerisinde yapilan kalp masajinin yani sira, AKS ekiplerince yapilan çalismalar neticesinde sikistigi yerden çikarildi. Ambulanslara alinan yarali memurlardan Ahmet S., Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Yesilyurt Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne, agir yarali durumdaki Okçu ise Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. 34 CGR 231 plakali araçta bulunan 3 yarali ise ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldirildi. Polis memuru Ibrahim Okçu, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit oldu. Komiser Yardimcisi Ahmet S’nin ve diger yaralilarin hastanelerde tedavilerinin sürdügü ögrenildi.

Öte yandan, Izmir Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, hastaneye gelerek konuyla ilgili bilgiler alirken, sehidin yakinlari ise sinir krizleri geçirdi. Ayrica, feci kaza ani güvenlik kamerasina yansirken, kazayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA