Turgutlu 30 Agustos Coskusunu Ceylan Ertem Konseriyle Taçlandirdi

Turgutlu Belediyesi Zafer Bayrami’ni Ceylan Ertem konseriyle kutladi. Her yastan Turgutlulunun katildigi konserde ünlü sarkici Ceylan Ertem, unutulmaz bir gece yasatti. Koza Kavsagi’ndan baslayan ve binlerce kisinin katildigi Zafer Yürüyüsü ise geceye damga vurdu.

Turgutlu 30 Agustos Coskusunu Ceylan Ertem Konseriyle Taçlandirdi
Turgutlu Belediyesi tarafindan hazirlanan iki özel etkinlikle hem Zafer Bayrami doyasiya kutlandi hem de Bag Bozumu ve Kurtulus Senliklerinin açilisi görkemli bir sekilde gerçeklestirildi.

Ilk olarak Koza Kavsagi’nda baslayan Zafer Yürüyüsü’ne binlerce Turgutlulu katildi.

Ellerinde Türk Bayraklari, bando ve marslar esliginde 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Alani’na yürüyen binler, Zafer Bayrami coskusunu yasadi. Zafer Yürüyüsü’ne Turgutlu Belediyespor Kadin Basketbol, Kadin Voleybol takimlari teknik ekibi ve oyunculari, Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi ögrencileri, motosiklet grubu da katildi.

Gecenin finalinde ise ünlü sarkici Ceylan Ertem en sevilen sarkilarini Turgutlulular için söyleyerek bayram coskusunu ikiye katladi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Esi Sabriye Akin ile birlikte sarkici Ceylan Ertem’e 10 adet fidan bagisi ve Turgutluspor formasi basta olmak üzere birbirinden özel hediyeler vererek muhtesem konser için tesekkür etti. Baskan Çetin Akin, “Korona virüs salgini bir buçuk yili askin süredir hayatimizi derinden etkiledi. Sevdiklerimizi zamansiz ayirdi, özgürlüklerimizi kisitladi. Çocuklarimiz okullarina gidemedi. En önemlisi en mutlu günlerimizi, milli bayramlarimizi coskulu kutlayamadik. Biliyorsunuz 26 Agustos’ta baslayan büyük zafer yürüyüsü 30 Agustos’ta taçlandirilmis ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari tarafindan bizlere bu bayram hediye edildi. Bizlere de bu bayrami en coskulu sekilde kutlamak düser. Milli bayramlari tekrar kutlayabildigimiz için Rabbime binlerce kere sükrediyorum. Her konusmamda sosyal mesajlarimizi sizlerle paylasiyorum. Görüyoruz ki çevremizi temiz tutmadigimizda ne yazik ki ormanlarimizin ve binlerce canlarimizin yandigini gördük. Dogaya karsi saygili olmadigimizda sel felaketleri yasandi, hemsehrilerimizi kaybettik. En önemlisi kadinlarimiza yönelik siddet ne yazik ki hala devam ediyor. Kadina siddete kesinlikle ‘hayir’ diyoruz. Sokakta yasayan can dostlarimizi unutmuyoruz ve mutlaka onlara sahip çikmamiz gerekiyor. Biliyorsunuz ki havaya paramizi atmiyoruz, havai fisek atmiyoruz. Bunun nedenleri var, dogada yasayan canlilarimiz, çocuklarimiz var, onlari ürkütmüyoruz. En önemlisi de sizlerin parasini 28 aydir nasil kurusuna kadar hesap edip harciyorsak, sizlere hizmet ediyorsak o paranizi havaya atmiyoruz. Böylece bayramlarimizi çok coskulu bir sekilde kutluyoruz. Sevgili Ceylan Ertem’de böyle güzel ve anlamli gecede bizimle birlikte oldugu için tesekkür ediyorum. 30 Agustos Zafer Bayrami’mizin 99. yilini can-i gönülden kutluyorum” dedi.

30 Agustos Zafer Bayrami’ni Turgutlulular ile birlikte kutlamaktan dolayi çok mutlu oldugu ifade eden Ceylan Ertem ise, “Bu özel gecede sizlerle birlikte olmamizi saglayan degerli Belediye Baskanimiz Çetin Akin ve ekibine çok tesekkür ederim. Özellikle fidan bagisi hediyesi beni çok mutlu etti ve duygulandirdi. Bu anlamli hediye için Baskanimiza ayrica tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Gece Onuncu Yil Marsi ile son bulurken törenlere Kaymakam Ali Yilmaz, CHP Manisa Milletvekili Bekir Basevirgen, Jandarma Komutani Halim Karaer, CHP Manisa Il Baskani Semih Balaban, CHP Turgutlu Ilçe Baskani Hüseyin Oguz, Baskan Yardimcilari, Meclis Üyeleri, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri ve personeli, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda baskanlari ile protokol üyeleri de katildi.

Kaynak: İHA