Keçiören'deki Dogal Yasam Parki'nda Bulunan Kus Evi Ilgi Odagi Oluyor

Keçiören ilçesinde bulunan Dogal Yasam Parki’na insa edilen yeni kus evi ziyaretçilerin ilgi odagi oluyor.

Keçiören'deki Dogal Yasam Parki'nda Bulunan Kus Evi Ilgi Odagi Oluyor
Ankara’nin Keçiören ilçesinde çesitli türde kuslara ev sahipligi yapan ve üç bölümden olusan kus evi ziyaretçilerine eglenceli seyir keyfi sunuyor. Içinde birçok kanatli canliyi barindiran kus evine özellikle çocuklar yogun ilgi gösteriyor.

“Canli çesitliligini de artirdik”

Yeni kus evi ile canli çesitliliginin arttigini belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Yenileyerek ve genisleterek hizmete sundugumuz Dogal Yasam Parkimizda yüzlerce tür canli var. Parkimiza insa ettigimiz yeni kus eviyle buradaki canli çesitliligini de artirdik. Çocuklarimiz hiç görmedikleri canlilari burada tanima firsati buluyorlar” ifadelerini kullandi.

Çocuklara hayvan sevgisi asilaniyor

Kus evine çocuklarin ilgisinin yogun oldugunu kaydeden Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Dogal Yasam Parkimizda keçi, tavuk, esek, midilli, valabi, kanguru, maymun, ceylan, emu kusu, Ankara keçisi, tavus kusu, sülün, lama, geyik ve kanatli hayvanlardan olusan birçok türde canlimiz var. Özellikle dünyaya yeni gelen canlilarimiz çocuklarimizdan büyük ilgi görüyor. Bu parkimizda, gençlerimize ve çocuklarimiza bir taraftan hayvan sevgisini asilarken diger yandan da canlilar alemini tanitarak tabiatla iç içe vakit geçirmeleri için firsat sunuyoruz” Ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA