Huawei Petal Search 30 Agustos Zafer Bayrami'ni Kutluyor

30 Agustos Zafer Bayrami ile ilgili haberler, tarihsel bilgi, bugüne özel siirler, fotograflar ve videolar gibi içeriklerin yer aldigi özel alan, Huawei Türkiye ARGE merkezi çalisanlari tarafindan özel olarak tasarlandi.

Huawei'nin arama motoru Petal Search, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu bugün için özel olarak hazirladigi alan ile kullanicilariyla birlikte kutluyor.

Huawei açiklamasina göre, uçtan uca ve benzersiz bir arama deneyimi sunma amaci ile yola çikan Petal Search, 20'den fazla kategorisi ile her türlü özel ihtiyaçlarin karsilanmasi noktasinda bir arama motorundan daha fazlasini, alisilmisin disinda bir deneyim ile kullanicilarina sunuyor.

Petal Search, içerdigi her kategorideki özgün içerikleri ile kullanicilarin günlük hayatlarinda ihtiyaçlari olabilecek fonksiyonlari sunarak kolaylik saglarken, Türkiye'deki kullanicilari için hazirladigi 30 Agustos Zafer Bayrami'na yönelik özel alan tasarimlariyla da bu özel ve önemli günün coskusunu onlarla birlikte yasiyor.

30 Agustos Zafer Bayrami ile ilgili haberler, tarihsel bilgi, bugüne özel siirler, fotograflar ve videolar gibi içeriklerin yer aldigi özel alan, Huawei Türkiye AR-GE merkezi çalisanlari tarafindan özel olarak tasarlandi.

Kaynak: AA