Erzincan'da Yeni Hizmete Giren Hukuk Bürosunun Açilisi Gerçeklestirildi

Erzincan’da yeni hizmete giren Avukat Ela Nur Demir’e ait hukuk bürosunun açilisi yapildi.

Erzincan'da Yeni Hizmete Giren Hukuk Bürosunun Açilisi Gerçeklestirildi
Kizilay Mahallesi 13 Subat Caddesi üzerinde bulunan hukuk bürosunun açilis programina Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Erzincan Baro Baskani Adem Aktürk, MHP Erzincan Il Baskani Salih Aksu ve avukatlar katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ve dua sonrasi açilis kurdelesi kesildi. Açilista Belediye Baskani Bekir Aksun, Baro Baskani Adem Aktürk ve Avukat Ela Nur Demir birer konusma yapti.

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, “Genç arkadaslarimizin hem hukuk hem ülkenin gelecegine iliskin çok iyi seyler yapacagina inaniyorum. Basarili olacaklarina inaniyorum. Onlara güvenimiz tam. Bu açilisinda hayirli olmasini diliyorum. Meslek hayatlarinda basarilar diliyorum. Hayirli ugurlu olsun" dedi.

Erzincan Barosu Baskani Adem Aktürk de, “Bugün burada çok güzel bir olay için bir araya geldik. Sevgili Ela’nin avukatlik bürosunun açilisindayiz. Avukatlik çok onurlu bir meslek ve öte yandan da hakikaten çok emek sarf edilmesi gereken bir meslek. Bizler tarih boyunca hak ve hakkaniyet için mücadele ettik. Adalet, demokrasi, hukuk devleti, temel hak ve özgürlükler için mücadele ettik. Ela Nur Demir’in de meslek yasami boyunca açtigi bu hukuk bürosunda bu üstün degerler için mücadele edecegine, adil yargilanma hakkini en üst seviyede hassasiyetle temsil edecegine inancimiz tamdir” diye konustu.

Avukat Ela Nur Demir ise, tüm katilimcilara tesekkür ederek, “Yasalara ve mesleki etik degerlere saygili davranarak, güven ortami içerisinde temsil ettigimiz kisi ve kurumlarin haklarini korumaya çalisacagim. Islerimi seffaflik ve güven ortaminda yürütecegim. Güvenilirlikten asla taviz vermeyecegim. ‘Her davanin kazanilmasi gibi bir olasiligin olmadigi ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duydugu’ bilinci ile hareket edecegim” dedi.

Kaynak: İHA