Zafer Treni Ankara'dan 99 Gençle Harekete Geçti

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yil dönümüne özel 99 gençle 2023 dakika sürecek olan Zafer Treni yolculugu basladi.

Zafer Treni Ankara'dan 99 Gençle Harekete Geçti
AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yagci ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Zafer Treni yolculugu öncesi açiklamalarda bulundu.

"Hakimiyet kayitsiz sartsiz milletindir" anlayisi içerisinde yolculuga baslayacaklarini belirten Selim Yagci “Hakimiyet kayitsiz sartsiz milletindir anlayisi içerisinde bu yolculuga basliyoruz. 2023 dakika sürecek olan bu yolculuk milletimizin ayni zamanda zafer yolculugu ve gençlerimizin gelecege olan inancinin yolculugudur. Bu yolculuk tarih boyunca geçmisten nasil zaferlerle geldiyse milletimizin bu yolculugu tarih boyunca devam edecektir. Bugün Anitkabirden aldigimiz ilhamla Milli Mücadele’nin odak noktalari olan Duatepe’yi Kocatepe’yi ve Metristepe’yi gençlerimizle beraber ziyaret edecegiz” dedi.

Zafer Treni’ne herkesin bilet almasini isteyen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, “Bugün Türkiye’nin her yerinden 99 tane gençle, Cumhuriyetimizin 99. yilina ithafen, Ulu Önder Atatürk’ün Dumlupinar’a yolculuk yaptigi zafer yürüyüsünün aynisini yapiyoruz. Dumlupinar’da söylemis oldugu Cumhuriyeti biz kurduk ve onu yüceltmek ve yükseltmek gençlere aittir sözüyle gençlerimizle beraber bu yolculuga çikiyoruz. Zafer Trenimize herkesin bilet almasini istiyoruz. Biz Cumhuriyetim ilelebet devam edecegini gençlerin bu coskusundan anliyoruz. Bu yolculukla beraber Cumhuriyeti bizlere emanet eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaslarina sükranlarimizi ve minnettarligimizi tekrar sunuyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA