Mobilya Magazasinin Açilisinda Mankenler Boy Gösterdi, Açilisi Ivana Sert Yapti

Erzurum’da mobilya magazasinin açilisinda birbirinden güzel mankenler boy gösterirken, açilisi ise AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir ile ünlü modaci Ivana Sert yapti.

Mobilya Magazasinin Açilisinda Mankenler Boy Gösterdi, Açilisi Ivana Sert Yapti
Erzurum’da iki ailenin bir araya gelerek açmaya karar verdigi mobilya magazasinda mankenler boy gösterdi. Mobilya magazasinin açilisini ise ünlü modaci Ivana Sert yapti. Açilisa katilan AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, konusmasinda açilisi yapilan magazanin Erzurum’u temsil eden kaliteli ürünler satacagini ifade etti.

Erzurum için çok kaliteli ürünler satacak bir magazanin açilisini yapmaktan mutluluk duydugunu belirten Aydemir, “Hakikaten Erzurum’u tarif ve temsil eden iki ailenin evlatlari burada istihdam olusturacak çok güzel bir yatirim yaptilar. Burada 10’un üzerinde vatandasimiz çalisacak ve ekmek parasi kazanacak. Bundan ötesi Erzurum’un adina layik ve nitelik ifade eden kaliteli ürünler burada satilacak. Bu magazanin açilacagini duyunca içimde bir huzur duygusu hissettim. Ivana hanimda burada bizimle beraber açilisa katildi.

Kendisi gerçekten çok zarif ve nezaket örnegi bir hanimefendi. Ben Merve Özyapar hanimefendiyi de tebrik ediyorum. Bir hanimefendinin bu islerle ugrasmasi da çok örnek bir harekettir” dedi.



“Erzurum cennet gibi bir yer”

Erzurum’un daglarina âsik oldugunu ve her sene Palandöken’e kayak yapmaya geldigini kaydeden ünlü modaci Ivana Sert, “Erzurum’a magaza açilisi için geldim. Ben Erzurum’un daglarina asigim. Neredeyse her sene kis dönemlerinde buraya gelerek Palandöken’de kayak yapiyorum. Türkiye’nin neredeyse her yerinde bir cennet var. Erzurum’da cennet gibi bir yer” açiklamalarinda bulundu.

“Pandemi döneminde hiç zorlanmadim”

Kendisine zaman ayirmayi sevdigini söyleyen Sert, “Pandemi döneminde ben çok zorlanmadim. Kendime zaman vermeyi seven bir insanim. Kendimle ilgilenip spor yapmayi seviyorum. Bunlarin yaninda kitap okumayi, film izlemeyi ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Gezmeyi çok seven bir insan degilim. Herkes asisini da olmali. Sonuç olarak büyük bir pandemi döneminin içindeyiz. Tek çözümümüz asi su anda, baska yapacak bir seyimiz yok” diye konustu.



“Ilerleyen zamanlarda moda programlarina dönebilirim”

Ilerleyen zamanlarda tekrardan moda programlarina dönebilecegini belirten ünlü modaci Ivana Sert, “Su anda ben is dünyasi programi sunuyorum. Is dünyasi modadan biraz uzak ama simdilik modaya biraz ara verdik. Bu ilerleyen zamanlarda tekrar geri dönmeyecegim anlamina gelmiyor. Senelerdir bu isi yaptigim için kamera gördügüm zaman nasil oturup bakacagim hemen dogal olarak kendiliginden oluyor” dedi.

Kaynak: İHA