Vervo, Schneider Electric Çözümlerini Tercih Etti

Schneider Electric OEM Kanali Satis Müdürü Hakan Sençicek: 'Vervo, en son teknolojilere sahip çözümlerimiz sayesinde bakim ve kesinti sürelerini en aza indirirken, üretim sürelerini düsürme ve performansi 2 kat artirma firsati elde etti'.

Schneider Electric, basta gida olmak üzere kisisel bakim, kozmetik ve hizli tüketim sektörlerine paketleme teknolojileri sunan Vervo'nun çözüm ortakligini üstlendi.

Schneider Electric'ten yapilan açiklamaya göre, Vervo, ikincil paketleme ve hat sonu otomasyon sistemleri konusunda hizmet veriyor.

Schneider Electric'in EcoStruxure Machine çözümlerinde yer alan en üst düzey ürünleri makine ve sistemlerine entegre eden Vervo, operasyonlarini 2 kat daha verimli hale getirdi. Enerjiyi yüzde 40'a varan daha verimli kullanmanin yani sira bakim ve kesinti sürelerini de en aza indirdi.

Proje kapsaminda kullanilan EcoStruxure Augmented Operator Advisor arttirilmis gerçeklik çözümü, PacDrive Hareket Kontrolörü, Lexium Delta Robot ve Hareket Kontrol çözümleri sayesinde Vervo, rekabetçi ikincil paketleme pazarinda maliyetleri düsürürken, müsteri gereksinimlerine daha hizli yanit verebiliyor.

Schneider Electric çözümü EcoStruxure Augmented Operator Advisor sayesinde bakim ve kesinti süreleri en aza indi. EcoStruxure Machine çözümleri ile pano alani yari yariya azalirken, verim iki katina çikarilarak maksimum performans ve yüzde 40'a varan enerji verimliligi elde edildi. Makine ve sistemleri pazara daha hizli sunma ve çalisma sirasinda sürekli optimizasyon gibi avantajlar saglandi.

PacDrive Hareket Kontrolörü ve EcoStruxure Machine Expert ise sirkete sanal ve daha esnek bir çalisma imkani sagladi. Artirilmis gerçeklik teknolojisinin kullanildigi EcoStruxure Augmented Operator Advisor makine bakim süreçlerini çok daha güvenli ve hizli hale getirdi.

Operatörler, artik manuel çalismak zorunda kalmadan makine kabinini sanal sekilde açarak zamandan tasarruf ediyor. Ayrica, tehlike arz eden makineler üzerinde fiziksel çalisma yapmak zorunda kalmadan sorunlari sanal olarak tanimlayip çözümleyebiliyor. PacDrive ailesinin modüler yapisi sayesinde elektrik panosu, makina sasesi içerisine yerlestirilebiliyor ve kolay ariza tespiti ve çözüm imkani sunuyor.

- "Bakim ve kesinti süresi en aza indi"

Açiklamada görüslerine yer verilen Schneider Electric OEM Kanali Satis Müdürü Hakan Sençicek, projenin yeni nesil teknolojilerle öne çiktigini belirterek, "Schneider Electric olarak hem ülkemizde hem de dünya genelinde endüstriyel alanda büyük bir tecrübeye sahibiz. Dünya genelinde elde ettigimiz deneyimimizi ülkemizin ekonomisi açisindan büyük önem tasiyan endüstriyel tesislere getirmekten büyük gurur duyuyoruz. Vervo, en son teknolojilere sahip çözümlerimiz sayesinde bakim ve kesinti sürelerini en aza indirirken, üretim sürelerini düsürme ve performansi 2 kat artirma firsati elde etti." ifadelerini kullandi.

Vervo Firma Ortagi Çaglar Ögünç de "Schneider Electric ile yaptigimiz is birligi sayesinde müsterilerimizin ihtiyaçlarina en yenilikçi çözümlerle daha hizli yanit verebilir hale geldik. Son dönemin önemli teknolojik trendlerinden artirilmis gerçeklik ile süreçlerimiz artik çok daha güvenli. Uygulanan enerji verimliligi çalismalari sonucunda maliyetlerimiz düstü, böylelikle pazarda daha da rekabetçi bir konuma yükseldik." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA