Sariyer'de Döner Biçakli Tekme Tokat Kavga Kamerada

Sariyer’de elektrik kesintisinin yasandigi bir bölgede elektrik ekipleri ve esnaf arasinda kavga çikti. Çikan kavga neticesinde iki kisi yaralanirken o anlar güvenlik kamerasi ve cep telefonlarina kaydedildi.

Sariyer'de Döner Biçakli Tekme Tokat Kavga Kamerada
Olay, dün saat 11.00 siralarinda Resitpasa Mahallesi Tuncay Artun Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resitpasa Mahallesinde sürekli elektrik kesintisi yasandigindan dolayi bölgeye elektrik ekipleri geldi. Daha sonra cadde üzerinde çalisma yapan ekipler ve esnaf arasinda sözlü bir tartisma çikti. Esnaf, dükkaninin elektriginin kesik oldugunu ve kepengi açamadigini bunun için önce kepengi açmayi daha sonra elektrigi kesmelerini söyledi.

Fakat bunun mümkün olmadigini dile getiren elektrik ekipleri ile esnaf arasinda tartisma çikti. Çikan tartismanin siddetlenmesi üzerine kavgaya dönüstü.

Döner biçakli kavga

Elektrik ekibi ile esnaf arasinda tekme tokatla baslayan kavga sirasinda bir kisi dönerciye girerek eline döner biçagi aldi. Saldirgan elindeki biçakla elektrik teknisyenine vururken, çevredeki vatandaslar ise onlari ayirmaya çalisti. Daha sonra olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Olayla ilgisi olan iki kisi gözaltina alinirken yaralanan 2 kisi de hastaneye kaldirildi.

Yasanan kavga ani kamerada

Öte yandan yasanan kavga kameralara yansidi. Kameralara yansiyan görüntülerde gruplarin tekme tokat kavga ettikleri görülüyor. Görüntülerde bu sirada bir sahsin girdigi dükkandan döner biçagini aldigi ve elindeki biçakla saldirmaya çalistigi görülüyor.
Kaynak: İHA