QNB Finansbank 'Sen De Kutla' Uygulamasini Hayata Geçirdi

Yeni nesil taki töreninin online ve güvenli yolu 'Sen de Kutla' ile QNB Finansbank müsterileri, dügün ve benzeri etkinlikleri için davetiyelerini olusturup davetlileri ile paylasabilecek.

QNB Finansbank bünyesindeki QNBEYOND Kurum Içi Girisimcilik Programi kapsaminda gerçeklestirilen Fikir Kampi projelerinden biri olan "Sen de Kutla" uygulamasi QNB Finansbank müsterilerinin kullanimina sunuldu.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, QNB Finansbank çatisi altinda kurulan ve bir girisimcilik laboratuvari olarak faaliyetlerine devam eden QNBEYOND Fikir Kampi’nda gelistirilen "Sen de Kutla" uygulamasi, banka müsterilerinin özel günleri için online davetiye olusturmasina ve davetlilerinden online sekilde hediye altin toplamasina imkan sagliyor.

Yeni nesil taki töreninin online ve güvenli yolu "Sen de Kutla"ya QNB Mobil ve internet subesi araciligiyla giris yapan QNB Finansbank müsterileri, dügün ve benzeri etkinlikleri için davetiyelerini olusturup davetlileri ile paylasabilecek.

Davetliler QNB Finansbank müsterisi olmasalar da e-mail, Whatsapp, Facebook gibi platformlar üzerinden kendilerine gelen linke tiklayarak hem etkinlik detaylarini görüntüleyebilecek hem de dilerlerse etkinlik sahibinin vadesiz altin hesabina kredi kartiyla ödeme yaparak güvenli bir sekilde altin hediyesi gönderebilecek.

QNB Finansbank müsterileri, "Sen de Kutla" uygulamasina QNB Mobil ve internet subesinin Hesaplar bölümünden ulasabiliyor. Henüz QNB Finansbank müsterisi olmayan kullanicilar ise QNB Mobil'i indirerek, görüntülü görüsme ile kolayca QNB Finansbank müsterisi olabilir ve "Sen de Kutla" uygulamasini kullanmaya baslayabilirler.

Kaynak: AA