MHP Karamürsel Ilçe Baskani Göktekin Görevine Basladi

MHP Karamürsel Ilçe Baskanligina atanan Adnan Göktekin görevine basladi.

Ilçe Baskanligi binasi önünde Göktekin'in görevine baslamasi dolayisiyla düzenlenen programda, Kur'an-i Kerim okundu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancakli, programda yaptigi konusmada, Türkiye'nin güçlü bir MHP'ye ihtiyaci oldugunu belirterek, "MHP Kocaeli'de artik küskünlük, darginlik yoktur. Kapilar herkese açiktir. Herkes kendini bir yönetici olarak görsün. Bu program bittigi andan itibaren çalismalar baslayacaktir. Türkiye'nin bize ihtiyaci var. Bu kadar fedakarlik yapan bir hareket dünyada yok. Hepimiz birbiriyle gurur duymalidir. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir, bunlari da görmemeliyiz." ifadelerini kullandi.

MHP Il Baskani Yunus Emre Kurt da Göktekin'e görevinde basarilar diledi.

Hedeflerine ulasmak için pes etmeden çalisacaklarini belirten Kurt, "Kocaeli’nde ülkücüler birlik içinde mücadele edecektir. Artik kizginlik kirginlik küskünlük dönemi bitmistir. Hep birlikte çalisacak, Cumhur Ittifaki'ni liderimizin talimatlariyla yerelde de genelde de en basarili hale getirecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Göktekin ise MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle göreve atandigini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklari her daim aziz Türk milletinin menfaati ve istikbali için var olmaya ve halka hizmet hakka hizmettir düsüncesiyle hizmet etmeye devam edecektir. Bu kutlu davanin bir ferdi olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum." ifadelerini kullandi.

Programa, Karamürsel Belediye Baskan Yardimcisi Mesut Çetinkaya, AK Parti Karamürsel Ilçe Baskani Sait Mete, MHP Gölcük Ilçe Baskani Bilal Çakir ve partililer katildi.

Kaynak: AA