MHP Il Baskani Karatas Esnafla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.

MHP Il Baskani Karatas Esnafla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Son olarak Aziziye Ilçesi esnafiyla bir araya gelen Il Baskani Naim Karatas vatandaslarin taktirini topluyor. Ilçe Baskani Murat Karadas ile birlikte sorunlari dinleyip çözüm için gerekli mercilerin kapisini çalan Karatas, esnafin yaninda durmaya ve daha güçlü ekonomi olusturmak için sorunlari çözmeye devam edeceklerine isaret ederek “Sehrimizin ve ülkemizin kalkinmasi için partimizin çalismalari devam ediyor. Dinlenmek ve yorulmak gibi bir sansimiz yoktur çünkü ülkemizin bizim gibi milliyetçi duruslara ihtiyaci var.

Bizler esnafimizla bir araya gelerek daha güzel ne olabilir bunu gözlemliyoruz. Mevcut eksiklikleri yerinde görerek gerekli adimlari atiyoruz. Bizim görevimiz vatana ve millete hizmet ederek sehitlerimizin ruhlarini sad etmektir. Bu görev bilinciyle kosmaya ve hizmet etmeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Esnaftan Karatas’a yogun ilgi

Gittigi her noktada vatandaslarin ilgisiyle karsilanan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas esnaflardan da tam not aliyor. Sorunlarini birebir anlatan vatandas ve esnaflar “Il baskanindan daha fazla sorumluluk bilinciyle ter döken Naim Karatas beye tesekkürlerimizi sunuyoruz. Sikintilarimizi yerinde dinleyerek çözüm yolunda ugras verdigini defalardir görüyoruz. Bu noktada hakkini teslim etmek ve tesekkür etmek bizlerin borcudur. Umariz sehrimiz için attigi adimlar kisa süre içinde deger olarak bizlere yansiyacaktir” diye konustular.

“Cumhur ittifaki ülkemize deger katmaya devam edecek"

Hizmet anlayisinda cumhur ittifakinin çag açtigini ve ülkemize deger kattigini ifade eden Karatas “Cumhur ittifaki olarak hizmet yarisinda samimiyetimiz her alana sirayet ediyor. Ülke sevdalilariyla el ele vererek hizmet yarisi sürdürmeye devam edecegiz.

Bilge liderimiz sayin Dr. Devlet Bahçeli Beyin dedigi gibi; “Cumhur Ittifaki tarihin, kültürün, medeniyet tasavvurunun geçmisten gelecege bulusmasi, kucaklasmasi, siyasi bir kararla taçlanmasidir” dedi.

Kaynak: İHA