Manavgat Belediyesi Ve Gönüllülerden 'Bir Kümes Bir Hayat' Projesi

Manavgat yangini sonrasinda yanan ahir ve kümeslerin yerlerine yenilerini insa etmek amaciyla bir sosyal medya sayfasi üzerinden "Bir Kümes Bir Hayat" projesi baslatan yardimseverler, Manavgat'ta bulustu.

Istanbul, Izmir, İçel, Kocaeli gibi kentlerden gelen ve aralarinda mimar, endüstriyel tasarimci, satis danismani, insan kaynaklari uzmani, etkinlik koordinatörü gibi degisik meslek gruplarindan kisilerin bulundugu gönüllüler, Manavgat Belediyesi ile isbirligi yaparak Belenobasi Mahallesi'nde ahir, agil ve kümes gibi yapilari insa etmeye basladi.

Gönüllüler ve belediye isçileri 4 ahiri 2 gün içerisinde yapti. Çati kisimlari belediye tarafindan insa edilen ahirlara önümüzdeki günlerde hayvanlarin yerlestirilecegi belirtildi.

Gönüllü olarak çalismayi yürüten ekibe Türkiye'nin dört bir yanindan da insaat malzemesi saglanmasi amaciyla yardimlarin geldigi belirtildi.

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen gönüllü olarak çalisan ekibi ziyaret etti.

Gönüllü ekibe emekleri için tesekkür eden Sözen, "Büyük yangin felaketi sonrasinda sosyal medya üzerinden baslattiklari 'Bir Kümes Bir Hayat' kampanyasiyla Türkiye'nin dört bir yanindan Manavgat'imiza gelen yardimseverlerimizle birlikte yanan ahir, agil ve kümesleri tekrar insa ederek hayvanlarimiza yeni yasam alanlari olusturuyoruz. Sicaga ve zorlu sartlara ragmen, köylerimizde çalisan gönüllü arkadaslarimiza katkilari nedeniyle tesekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA