Küçükçekmeceli Çocuklar, Yaz Atölyelerinde Eglenirken Ögreniyor

Küçükçekmece Belediyesinin 7-14 yas araligindaki çocuklar için ilçedeki kültür merkezlerinde düzenledigi ücretsiz yaz atölyeleri basladi. 179 ögrencinin katilimiyla 1 ay boyunca sürecek olan atölyelerde çocuklar, okullarin açilmasina sayili günler kala eglenerek ve ögrenerek, keyifli zaman geçirmenin tadini çikariyor.

Küçükçekmeceli Çocuklar, Yaz Atölyelerinde Eglenirken Ögreniyor
Küçükçekmece Belediyesi, Sefaköy, Cennet ile Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri’nde düzenlenen atölyeler 6 bransta, uzman egitim kadrosuyla devam ediyor. 7-14 yas araligi ve Çocuklarin, kendini daha iyi ifade edebilmesi, üretkenligini ve hayal gücünü gelistirmesi, sosyallesme becerilerini artirarak, bilissel ve psikomotor gelisimlerine destek olmak amaciyla düzenlenen yaz atölyeleri, büyük ilgi görüyor. Türk Isaret Dili, Seramik, Ingilizce Konusma Kulübü, Nöro Oyun, Ritm Atölyesi ve Resim branslarinda düzenlenen atölyelere katilmak için Küçükçekmece’de ikamet etme sarti araniyor.

Yeni dönemde ücretsiz meslek edindirme ve sanat kurslari açilacak

Küçükçekmece Belediyesi yaz atölyelerinin ardindan, 2021-2022 egitim -ögretim döneminde meslek edindirme ve sanat kurslarini Küçükçekmecelilere ücretsiz sunacak. Eylül ayinda kayitlari baslayacak olan kurslarla ilgili ayrintili bilgi Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplari ve web sitesinde yayinlanacak.
Kaynak: İHA