Kartal'da Annesini Ve Kardesini Öldüren Güvenlikçinin Borçlari Oldugu Ortaya Çikti

Kartal’da annesi ve kiz kardesini biçaklayarak öldüren ve cinayeti itiraf eden güvenlik görevlisi Ahmet Özcan’in borç içerisinde oldugu ve annesine evini sattirmak istedigi iddia edildi. Öte yandan Özcan’in 2013 yilinda ’Gebze’de UFO gören güvenlik görevlisi’ seklinde basinda yer aldigi ögrenildi.

Kartal'da Annesini Ve Kardesini Öldüren Güvenlikçinin Borçlari Oldugu Ortaya Çikti


Kartal Atalar Mahallesi’nde dün aksam saatlerinde anne Azime Özcan ve kizi Yasemin Özcan’in bir dairede cesedine ulasilmis ve olayin cinayet oldugu ortaya çikti. Güvenlik görevlisi Ahmet Özcan’in iki gün önce annesi Azime Özcan ve kiz kardesi Yasemin Özcan’i biçaklayarak öldürdügü tespit edildi.

Ahmet Özcan’in borçlari oldugu ve bu nedenle evi satmasi için annesine baski yaptigi ögrenildi. Özcan’in daha önce de annesi Azime Özcan’a kendilerine ait bir daireyi sattirdigi ortaya çikti. Ayrica Özcan’in daha önce 2 kez evlendigi ve su anda evli oldugu kadinla da bosanma asamasinda oldugu ögrenildi.

Özcan’in, evin satilmasini istemesi nedeniyle cinayetleri isledigi üzerinde duruluyor.

Öte yandan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan’in 2013 yilinda ’Gebze’de UFO gören güvenlik görevlisi’ seklinde basinda yer aldigi ögrenildi.
Kaynak: İHA