Hayati Inanç'tan 'Nesl-I Sahane' Konferansi

Türkiye Yesilay Cemiyeti Adiyaman Subesi tarafindan yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Gençlik Projeleri Destek Programi çerçevesinde desteklenen, Adiyaman Belediyesi’nin de paydasi oldugu ‘Nesl-i Sahane Projesi’ çerçevesinde Adiyamanlilarla bulusan Hayati Inanç, kendisini dinlemek için salonu dolduranlara muhtesem bir konferans verdi.

Hayati Inanç'tan 'Nesl-I Sahane' Konferansi
Gençlik ve Spor Bakanligi’nin destekleriyle, Adiyaman Belediyesi ile Yesilay Sube Baskanligi ve Adiyaman Üniversitesi tarafindan Adiyaman’a davet edilen Yazar-Avukat ve TRT Program Sunucusu Hayati Inanç, Adiyamanlilarla bulustu.

Adiyaman Üniversitesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçeklestirilen ‘Nesl-i Sahane Projesi’ kapsaminda gerçeklestirilen konferansa Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adiyaman Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Oruç, Yesilay Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel, Yesilay Adiyaman Sube Baskani Efkan Ketenci ile vatandaslar katildi.

Ücretsiz olan ve yogun ilgi gören konferansta salonu tiklim tiklim dolduran Adiyamanlilar, salon disinda kurulan dev ekranda programi takip etti.

Programa sonunda Vali Mahmut Çuhadar, Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Oruç ile Yesilay Sube Baskani Hakan Özöncel, Hayati Inanç’a tesekkür ederek, çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA