Genç Yetenekler Ödüllerini Cumhurbaskani Erdogan'dan Aldi

Esenler Belediyesi’nin hayata geçirdigi Genç Yetenek programi, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Sehirler organizasyonunda ödüle layik görüldü.

Genç Yetenekler Ödüllerini Cumhurbaskani Erdogan'dan Aldi


Esenler Belediye Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun girisimleriyle hayata geçirilen pek çok sosyal proje ile tüm hem Esenler’e, hem Istanbul’a katki saglaniyor. Bu kapsamdaki projelerden biri olan Genç Yetenek programi ile ilçedeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarinda kendilerini gelistirmeleri için faaliyetler gerçeklestiriliyor.

Genç Yetenek programinda egitim alan bin 100 genç ile birlikte Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil oldugu Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katilim saglandi. Çalismalarla begeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layik görüldü.

Genç Yetenek projesine katilmak isteyen tüm gençler, programin web sayfasini inceleyerek ilgi duyduklari alanlarda egitimlerden ücretsiz sekilde faydalanabiliyor.
Kaynak: İHA