Genç Gardiyan Bogularak Hayatini Kaybetti

Denizli’de bir dönem Merkezefendi Belediyesi’nde çalisan ceza infaz memuru Muhammet Cemal Karadag, Datça’da bogularak yasamini yitirdi.

Genç Gardiyan Bogularak Hayatini Kaybetti
Olay, Mugla’nin Datça ilçesine bagli Emecik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir sitenin plajinda denize giren Muhammet Cemal Karadag’i suda hareketsiz görenler yardima kostu. Kiyiya çikartilan 24 yasindaki genç, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Datça Devlet Hastanesine kaldirildi. Karadag, burada doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Karadag’in bir dönem Merkezefendi Belediyesi’nde çalistigi, Kamu Personeli Seçme Sinavina girerek ceza infaz memuru olarak Afyonkarahisar’da görev yaptigi ögrenildi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan eski mesai arkadasi için ”Bir dönem Merkezefendi Belediyemizde birlikte çalistigimiz Cemal Karadag kardesimizi genç yasta kaybetmenin çok büyük üzüntüsünü yasiyorum.Merhum kardesimize Allah’tan rahmet; ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun” mesajini paylasti. Ayrica Karadag’in cenazesi yarin Merkezefendi ilçesinde topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA