Gaziemirli Ögrencilere Çanta Destegi

Gaziemir Belediyesi Destek Egitim Kursunda verilen egitimle ögrencileri lise ve üniversite giris sinavlarina hazirlayan belediye, ayni zamanda Sosyal Yardim Isleri Müdürlügünde kayitli olan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarina okul çantasi dagitiyor.

Gaziemirli Ögrencilere Çanta Destegi
Egitim alanindaki çalismalariyla ögrencilere destek olan Gaziemir Belediyesinin projeleri, ögrencilerin yüzünü güldürüyor. Yürütülen proje kapsaminda öncelik ilkokula baslayan ögrenciler olmak üzere ortaokul ve lise ögrencilerine; içerisinde kolonya, bez maske, kalem ve not defterinin yer aldigi okul çantasi dagitimi yapiliyor. Gaziemir Belediyesine basvuran ve yapilan inceleme sonucunda ekonomik yönden dezavantajli durumda oldugu belirlenen ailelerin çocuklari bu destekten yararlaniyor.

Sosyal yardimlardan faydalanma kosullarini tasiyan aileler, belediye personeli tarafindan telefonla aranarak adreslerine en yakin semt evine davet ediliyor.

Gaziemir Belediye Baskani Halil Arda, egitimde firsat esitligini saglamak amaciyla sosyal demokrat belediyecilik anlayisini yansitan projelere agirlik vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA