Fatih Erbakan, Afet Bölgesi Türkeli'yi Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Sinop’un Türkeli ilçesinde incelemede bulundu.

Fatih Erbakan, Afet Bölgesi Türkeli'yi Ziyaret Etti
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, sel felaketinin yasandigi Sinop’un Türkeli ilçesinde hasar gören bölgelerde incelemelerde bulundu, selden etkilenen vatandaslari dinledi.

Fatih Erbakan gazetecilere yaptigi açiklamada, "Türkeli halkina geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Özellikle Ayancik’a da ayni sekilde. Bugün Kastamonu Bozkurt’ta ziyaretlerimizi yaptik, oradaki çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldik. Bu arada Bozkurt halkina hem bassagligi hem de geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Simdi de Türkeli’deyiz. Özellikle selden etkilenen Sanayi Sitesindeki esnaflara geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Cenab-i Allah bir daha göstermesin, beterinden saklasin ve bir an evvel yaralarin sarilmasini nasip etsin" dedi.

Ilçenin Cumhuriyet Caddesi, Alparslan Türkes Caddesi’ndeki esnaflari ziyaret eden Erbakan, buradan Sanayi Sitesi esnaflarina geçmis olsun ziyaretlerinde bulundu. Son olarak ilçeye bagli Düzler köyünde yikilan fabrikalarin sahiplerine de ziyaret gerçeklestirmesinin ardindan ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA