Baskan Firat Açiklamasi ''Asimizi Olup Sevdiklerimiz Ile Aramizdaki Engelleri Kaldiralim''

Elazig’da da asi seferberligi sürüyor. Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Sube Baskani Metin Firat, 2. doz asisini olurken, vatandaslara da asi olmalari çagrisinda bulundu.

Baskan Firat Açiklamasi ''Asimizi Olup Sevdiklerimiz Ile Aramizdaki Engelleri Kaldiralim''
Ülke genelinde korona virüs ile mücadele kapsaminda asilama çalismalari devam ederken, Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Sube Baskani Metin Firat, yeni tip korona virüs salginina karsi uygulanan asi kampanyasina dikkat çekerek, ikinci doz asisini oldu. Baskan Firat ayrica engelli vatandaslari asi olmaya davet etti.

Elazig’da korona sürecinde asilanmanin daha yaygin hale gelmesi ve farkindalik olusturmak için 2. doz asisini yaptigini dile getiren Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Sube Baskani Metin Firat, ’’Halk Sagligi Müdürlügü asi biriminde görevli saglik çalisanlarimiz tarafindan dernek binamizda 2. doz asimizi yaptirdik. Saglik Bakanligimizca asi kampanyasi kapsaminda yurdun dört bir yanindan asi standartlari kurulmus. Asi yapmaya gidemeyen vatandaslarimizin ise evlerine kadar gidip asilarini yaptiriyorlar. Vatandaslar olarak bu seferberligine asimizi yaptirarak destek olmayiz. Sevdikleriniz ve kendi sagligimiz için asimizi olalim ve sevdiklerimizle aramizdaki engelleri kaldiralim’’ dedi.

Kaynak: İHA