Ayse Hasan Gündüz Aile Sagligi Merkezinin Açilisi Yapildi

Adiyaman’in Besni ilçesinde hayirsever Erdal Gündüz tarafindan yer tahsisi yapilan aile sagligi merkezi, yapiminin tamamlanmasinin ardindan düzenlenen programla hizmete girdi.

Ayse Hasan Gündüz Aile Sagligi Merkezinin Açilisi Yapildi
Besni ilçesi 15 Temmuz Sehitler Mahallesinde yapilan Ayse Hasan Gündüz Aile Sagligi Merkezi’nin açilisina Besni Kaymakami Nazli Demir, Besni Belediye Baskan Yardimcisi Sait Cengiz Baba, AK Parti Besni ilçe Baskani Ismail Sümer, Besni Saglik Müdürü Dr. Abdurrahman Arpaci, kurum amirleri ve mahalle sakinleri katildi.

Gerçeklestirilen programda Kaymakam Nazli Demir Aile Sagligi Merkezi hekimleri ile görüserek bilgi aldi ve asi konusunda vatandaslari uyarmasini istedi.

Programda konusan Kaymakam Demir, “Bugün 15 Temmuz Mahallemizde bulunan Ayse Hasan Gündüz Aile Sagligi Merkezimizin açilisini gerçeklestirdik. Kurumumuz resmi olarak yaklasik iki haftadir hizmet veriyor. Hayirseverimiz Erdal Gündüz beyin katkilari ile aile sagligi merkezimiz 15 Temmuz mahallemizde yaklasik dokuz bin kisilik bir nüfusa hizmet verecek. Suan için iki aile hekimimizin atamasi yapildi. Zamanla nüfus devirleri yapilarak burada görev alan hekim sayimiz üç ya da dörde kadar çikabilecek. 15 Temmuz mahallemiz bizim yeni gelisen ve gittikçe de nüfusun arttigi bir mahallemiz. Gerek temel kamu hizmetlerinde gerekse yerel hizmetler anlaminda gittikçe eksiklikler tamamlanmaya devam ediyor ve mahallemiz daha güzel bir hale gelmeye basliyor. Bu anlamda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz. Valimize, milletvekillerimize, belediye baskanimiza ve bizlere destek olan herkese ve hayirsever ailemize tesekkür ediyoruz. Besni’miz gelisen bir ilçemiz bu tarz eksiklikler zaman zaman oluyor ama hep birlikte bunlari gidermek için mücadele ediyoruz. Bölgemizin en güzel en gelisen ilçesi insallah daha da güzel olacak özellikle yatirim anlaminda da tüm yatirimcilarimizi Besni’ye davet ediyoruz. Böyle güzel bir hayir ile bizim saglik hizmetlerimize destek olan hayirseverimiz Erdal beye de çok tesekkür ediyoruz Allah hepsinden razi olsun emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Açilisi yapilan aile sagligi merkezinin yer tahsisini yapan Erdal Gündüz’e Besni Kaymakami Nazli Demir tarafindan tesekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA