AK Parti Izmir Milletvekili Kaya, Urla Ilçesinde Incelemelerde Bulundu

AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'daki marina projesinin ihalesi için son asamaya gelindigini açikladi.



Kaya, Çesmealti’na yapilmasi planlanan marina ve balikçi barinagi konusunda Çesmealti Su Ürünleri Kooperatifi Baskani Güven Konuk'tan bilgi aldi, proje alaninda incelemede bulundu.

Ilçedeki programi kapsaminda Türk Kizilay Urla Sube Baskanligi ile Ilçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Kaya, bölgede yasayan vatandaslarla sohbet etti.

Ziyaretlerinin ardindan gazetecilere açiklamada bulunan Kaya, ilçedeki projeler hakkinda bilgi aldigini, bölgedeki yatirimlarina devam ettiklerini belirtti.

Kaya, marina projesinin de büyük önem tasidigina isaret ederek, "Projede son asamaya geldik. Yakin zamanda insallah ihale müjdesini Urlali hemserilerimizle paylasacagiz. Bölgeye katki saglayacak bir çalisma olacak." dedi.

Atilla Kaya, AK Parti iktidarinin Urla'ya çok önemli yatirimlar kazandirdigina dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"CHP'li Izmir Büyüksehir Belediyesi basta Çesmealti'ndaki bu 3 kilometrelik yol sorununu bile maalesef 5-6 yilda çözememis, bunu gördük, gözlemledik. Urla simdi Türkiye'nin en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Burada basta altyapi olmak üzere çok sikinti var."

Kaya, merkezi yönetim olarak ilçedeki okul ve yol hizmetlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA