Kaymakam Çorumluoglu Veda Ziyaretlerine Basladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Izmir Vali Yardimciligina atanan Karadeniz Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, ilçede veda ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Çorumluoglu Veda Ziyaretlerine Basladi
Karadeniz Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, Resmi Gazete’de yayimlanan atama kararnamesi ile Izmir Vali Yardimciligina atandi. Görev yeri degisen Kaymakam Çorumluoglu, ilçede veda ziyaretlerine basladi.

Ilk olarak Kdz. Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi’na ziyarette bulunan Kaymakam Çorumluoglu’nu, Kdz. Eregli TSO Baskani Arslan Keles ve Yönetim Kurulu üyeleri karsiladi. Bir süre sohbet edilen görüsmede, TSO Baskani Keles, Kaymakam Çorumluoglu’na yeni görev yerinde basarilar diledi.

Kaymakam Ismail Çorumluoglu daha sonra Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Kdz. Eregli Baskanligini ziyaret etti. Çorumluoglu, MÜSIA D Kdz. Eregli Baskani Abdulkadir Çinar ve dernegin yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilandi. Baskan Çinar tarafindan Kaymakam Çorumluoglu’na üzerinde, “Görev süreniz boyunca sehrimizde gerçeklestirdiginiz basarili çalismalardan dolayi sükranlarimizi sunar, gönül dostlugunuzdan dolayi tesekkür ederiz” yazili plaket takdim edildi. Kaymakam Çorumluoglu, isadamlari ile bir süre sohbet ederken istisarede bulundu. Kaymakam Ismail Çorumluoglu, veda ziyaretleri kapsaminda Gülüç Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gülüç Belde Baskani Ismail Yilmaz, Meclis üyeleri Mustafa Sari, Sedat Tasdelen ve Fahri Çakir da hazir bulundu.

Baskan Demirtas, Gülüç Belediyesi’ne desteklerinden dolayi Ismail Çorumluoglu’na tesekkür etti. Demirtas, “Yaptigimiz çalismalarda belediyemize ve beldemize verdigi desteklerden dolayi tesekkür eder yeni görev yerinde basarilar dileriz” dedi.

Kaynak: İHA