Kaybolan Alman Kadin 7 Km Uzakliktaki Hastanede Bulundu

Trabzon’un Arakli ilçesinde esi ile birlikte gezerken bir anda gözden kaybolan Almanya vatandasi Andrea Woodtke, 7 kilometre yürüyerek gittigi hastanede bulundu.

Kaybolan Alman Kadin 7 Km Uzakliktaki Hastanede Bulundu


Edinilen bilgiye göre, Almanya’dan esi Daniel ile birlikte Türkiye’ye gelen Andrea Woodtke (46), Trabzon’un Arakli ilçesindeki Pervane mevkiinde araçlarini yol kenarina çekerek, gezintiye basladi.

Yol kenarinda yürürken bir anda gözden kaybolan ve bipolar hastasi oldugu ögrenilen Alman kadin için yakinlari 112 Acil Servis ekiplerinden yardim istedi. Ihbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, AKUT ve saglik ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafindan dereye düstügü tahmin edilen kadin için bölgede arama ve kurtarma çalismasi baslatildi. Jandarma ekipleri tarafindan yol boyunca da aranan Alman kadin kayboldugu yerden 7 kilometre uzakliktaki Arakli Bayram Halil Devlet Hastanesi’nde bulundu. Yürüyerek hastaneye gittigi ögrenilen Alman kadin Andrea ve esi Daniel hastane önünde duygusal anlar yasadi. Hastanede tedbir amaçli tedavi altina alinan Alman kadinin durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA